Nina Zilli’nin yeni annesi Anna Blue’yu sosyal ağlarda sunuyor

GecKalmam

Active member
04 Haziran 2023 12:58

Şarkıcı, bebeğin doğum yaptıktan sonra hastaneden ilk görüntülerini paylaştı.

sosyal mesaj

Nina Zilli’nin gönderisinde ayrıca gözyaşlarına boğulan bir gülümseme ifadesine ve başka bir doğum sonrası mesajına yer var: “Bizimle ilk anlar 2 ve ABD 3’ten önceki son dakikalar. Roby+Ceci, Angela sayesinde, tüm kızlar. Sant’Anna di Como’nun doğumhanede ve kadın hastalıkları ve doğum bölümünde. Bana şimdiden inanılmaz görünen bu yolculuk başlasın”.

Anna Blue için bir şarkı

Doğum yapmadan önce Nina Zilli ve Danti, Danti’nin “Anna” şarkısını yeniden kaydettiler. Bebeğinin gelişini mutlu bir şekilde duyurmak için sosyal medyada “O çok güzel ve iyi. İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Bu sizin için ilk hediye” yorumunu yayınladılar.

Hamileliğin hikayesi “Le Iene”

Birkaç hafta önce Nina Zilli, Le Iene’ye yazdığı monologda ilk kızının beklentisini anlatmıştı: “Umarım Anna Blue, kadınlar için ilk oylamanın yıldönümü olan 2 Haziran’da doğar, bizim gibi kadınlar için önemli bir tarih. inatçı kadınlar “. Şarkıcı neşeyi, duyguları, aynı zamanda zorlukları ve ıstırabı anlattı: “Doğumdan sosyete balosuna kadar plan yapan o kendine güvenen annelerden biri değilim, ben daha çok bir Bridget Jones’um, şaşırdım ve buna sahip olduğum için çok mutluyum.” İçimdeki ve dışımdaki her hücremi, etki ve tepkimi değiştiren Alien”.

TV’de cinsiyet açıklaması

Nina Zilli ve Danti’nin bebeğinin cinsiyetini açıklayan parti, “Felicissima sera” bölümünde Pio ve Amedeo sayesinde TV’de sahnelendi. Pembe balonlar onun bir kız olacağını ortaya çıkarmıştı ve o vesileyle annem ve babam onun Anna Blue olarak adlandırılacağını açıklamışlardı. “Anna ikisinin de en sevdiği isim, Blue’yu ben ekledim. Mavi nota gibi, beni hayal ettiren nota” dedi. Gösteriş Fuarı.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

İlgili