Padma Lakshmi, Sezon 20’den sonra Top Chef’den ayrılıyor

BadılCan

Active member
Colicchio, yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Top Chef’in yapım şirketi NBCUniversal ve Magical Elves’ten yetkililer, gösterinin devamını planladıklarını öne süren açıklamalarda Lakshmi’yi övdü ve teşekkür etti. Ortak yönetici Casey Kriley ve Jo Sharon, “Onu sette jüri masasında ve sorumlu yapımcı olarak özleyeceğiz, ancak kafa testçilerimiz ve Bravo izleyicileriyle bağlantı kurma konusundaki yorulmak bilmez çabaları için sonsuza kadar minnettar olacağız” dedi. Magical Elves’in yönetmenleri bir açıklamada bulundu.

Hindistan doğumlu bir model, yazar ve aktivist olan 52 yaşındaki Lakshmi, realite şovuna zarafet ve mizah kattığı ve serinin inkar edilemez yüzü olduğu için övüldü.

Geçen ay, Lakshmi’nin diğer TV programı Taste the Nation’ın ikinci sezonu Hulu’da yayınlandı. İçinde Amerika Birleşik Devletleri’ni dolaşıyor ve Amerika’da yemek pişirmenin ve yemenin ne anlama geldiğini araştırıyor.

Ayrıca geçen ay Sports Illustrated’ın mayo sayısında altın madeni para bikinisiyle poz verdi. Instagram’da paylaştığı fotoğraf çekiminin videosuna “Bu benim” notunu düştü. “Bana dünyanın bütün parasını verseydin 20’lerime geri dönmezdim.”

İlk yemek kitabı Easy Exotic 1999’da yayınlandı. O zamandan beri Tangy, Tart, Hot & Sweet; bir anı, “Aşk, Kayıp ve Yediklerimiz”; “Baharatlar ve Otlar Ansiklopedisi” başlıklı bir referans kitabı; ve bir çocuk kitabı, Tomatoes for Neela.

Brett Anderson raporlamaya katkıda bulundu.