PBS, Marjorie Taylor Greene'in şovlarda drag queens hakkındaki iddialarını reddediyor

BadılCan

Active member
Çarşamba günü kamu medyası aracılığıyla yapılan duruşmada yapılan konuşmalarında, temsilci Marjorie Taylor Greene PBS, “şovdaki bir drag queen gibi en radikal sol pozisyonlardan bazılarını sürmek için vergi mükelleflerinin parasını” suçladı.

Gürcistan'dan Cumhuriyetçi, “canavar” olarak tanımladığı bir drag kraliçesi olan Lil Bayan Hot Mess'in bir fotoğrafına işaret etti.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük medya ağlarının yönetici yöneticilerinin beklediği bir dizi saldırı oldu. Duruşmadan önce, Bayan Greene sosyal medyada bir “PBS NewsHour” segmentinden drag Queens aracılığıyla bir klip içeren bir video paylaşmıştı.

Çarşamba günü ifade veren PBS genel müdürü Paula Kerger'e göre, Lil Bayan Hot Mess, PBS'nin çocuk programında hiç görülmedi. Bunun yerine, New York Eğitim Bakanlığı ile bağlantılı olarak New York Kamu Televizyon İstasyonu'nun ana şirketi WNET Grubu tarafından bir projede sunuldu.

Güney Carolina Cumhuriyeti temsilcisi William Timmon's olduğunda “Drag Queen aslında çocuk şovlarından birinde değildi,” diye yanıtladı.

Sandalyenin gösterdiği resim Dijital bir segmentten Bayan Kerger'den geldi.

“Let's Learn” adlı bir YouTube video dizisinin bir parçası olan segment, şimdi WNET Grubu ile New York Eğitim Bölümü Departmanı arasındaki ortaklığın belirlendiği 24 Mayıs 2021 açıklamasıyla başlıyor. Açıklama ayrıca PBS serisinin finanse edilmediğini veya dağıtılmadığını belirtiyor.

“PBS için değildi,” dedi Bayan Kerger, Bay Timmons'a yanıt olarak. Video, web sitemizdeki New York istasyonumuz tarafından yanlış bir şekilde sağlandı, ancak ulusal bir dağıtım için tasarlanmadığını ve PBS'de yayınlanmadığını söyledi.

Son açıklamasında, Bayan Greene, Lil Miss Hot Mess'in “Drag Queen Go Swish, Swish'teki Hips” kitabını okuduğu bir video gösterdi.

“Bu itici, 3 ve 8 yaşları arasındaki çocukların izlemesi gereken bu değil” dedi.