RenkliDusler
Active member
Pekmezli Tatlı Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 su bardağı pekmez
- 3 su bardağı su
- 3 yemek kaşığı mısır nişastası
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Fındık
Not EkleTanımı Yazdır
- Tencereye bütün materyalleri koyalım karıştırarak pişirelim.
- Yoğunlaşıncaya kadar daima karıştıralım.
- Yeterlice kıvama alıp yoğunlaştıktan daha sonra 1-2 taşım kaynatıp, ocaktan alalım.
- Servis yapacağımız kaseleri hazırlayalım.
- Tatlımızı kaselere paylaştıralım.
- Soğuduktan daha sonra servis yapabilirsiniz ????
- İster oda sıcaklığında ister buzdolabında bekletebilirsiniz. Bu tanım mehtap turan tarafınca düzenlenen tanımdan yapılmıştır ????????