RenkliDusler
Active member
Pratik Pudingli Pasta Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Pratik Pudingli Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 3 adet kakaolu petibör bisküvi
- 2 paket kakaolu yahut çikolatalı puding
- Pudingin 1 yemek kaşığı tereyağ
- Petibörleri ıslatmak için süt
- Meyve, hindistan cevizi ( tercihe bağlı )
Not EkleTanımı Yazdır
- Puding hazırlanır. Pudingler fokurdarken kısık ateşe aldıktan daha sonra içerisine tereyağ eklenir.
- Borcama süte bandırdığımız petibör sırayla dizilir, yumuşamaması için batırılıp çıkarılır.
- 5 ‘ er defa dizdim bu tarife 4 katlı oluyor.
- Pudingler 5 dakika soğumaya bırakıldığında her kata yayılacak biçimde dökülür.
- Artan petibörleri ezerek üzerine serpiştirilir.
- Üzeri, tercihe bağlı süslenir.
Pratik Pudingli Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı