“Ronaldo'nun ilk aşkı Balotelli'den korna”

GecKalmam

Active member
Cristiano Ronaldo'nun aşk hikayesi

Monica Setta'nın programına konuk olan Raffaella Fico, 2009 yılında 11 ay birlikte olduğu Cristiano Ronaldo ile olan ilişkisine dair bazı detayları sunucuya aktardı. “20-21 yaşlarındaydım, Sardunya'daydım. Bir etkinlikte onunla tanıştım, bana yaklaştı, benimle flört etmeye başladı ve bu küçük hikaye böyle başladı,” diye hatırladı ilk buluşmalarını. “Kim olduğunu bile bilmiyordum. Menajerimle birlikteydim ve bana 'Bak kimi aldın' dedi ve ona kim olduğunu sordum, bana dünyanın en iyi futbolcularından biri olduğunu açıkladı. Bana bakmasını beklemiyordum, kalbimde sakladığım çok güzel, yoğun bir hikayeydi, o benim ilk erkek arkadaşımdı.” İlk akşam hediye olarak bir gül aldığını ve ardından Portekiz'de CR7'ye ulaştığını hatırlıyor. Yavaş yavaş ilişkileri bozuldu ve kısa bir süre sonra saldırgan modelle tanıştı. Irina Shayk.

Mario Balotelli ile zor ilişki

Raffaella Fico, Mario Balotelli ile olan fırtınalı aşkını da şöyle anlattı: “Onunla diskoda tanıştım, 'Ünlüler Adası'nda tanıştığım kız kardeşiyle oraya gittim. Kız kardeşinden numaramı aldı, sonra birlikte olduk. Bize göre birlikte dışarı çıktık ve akşam sonunda arabanın kaportasından bir buket gül çıkardı” dedi. Çiftin şu anda 11 yaşında olan bir kızları vardı: “Pia, ilişkiden bir buçuk yıl sonra doğdu. İlk üç ay sonra hemen onu almaya çalıştık, sonra o geldi. Sonra o, belki de o olduğu için. çok genç ve biraz da biberli, başlangıçta baba olmak istemedi” dedi şov kızı. Eski sevgilisinin gerçek babalığını belirlemek için DNA testi bile istediği göz önüne alındığında, gösteri kızı için kolay yıllar değildi: “İlk yıllar öfke, acı ve acı vardı. Bir anne ve bir baba gibi davranmak zorunda kaldım. Şans eseri benimki Ailem bana yardımcı oldu. Bugün Pia'nın Balotelli'yi sık sık görmesi beni çok mutlu ediyor ve uçağa binip onu ona götürüyorum” dedi Raffaella. Ne de olsa Mario'yla olan ilişki hiçbir zaman basit olmadı ve ihanetler hiç eksik olmadı: “Beni birden fazla kez aldattı, onlar herkesin önünde aldatılanlardı, hatta gizlenemezlerdi. Onu affettim çünkü ben çok aşık”. Artık dostane ilişkileri yeniden kurdular.