Rulo Pasta

RenkliDusler

Active member
Rulo Pasta Tanımı İçin Gereçler

  • 5 adet yumurta
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1,5 su bardağı +1 yemek kaşığı un
  • 1 paket kabartma tozu
Üzeri için;

  • 2 paket krem şanti
  • 2 su bardağı süt
  • 3 adet muz
  • Çikolata sos
Rulo Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpalım.
  2. çabucak sonrasında kabartma tozunu ekleyelim ve unu ekleyip yavaş yavaş karıştırıp homojen bir hale getirelim.
  3. Pişirme kağıdı serilen fırın tepsisine karışımı döküp heryere eşit olacak biçimde yayalım ve 180 derece alt üst ayarda ısınmış fırında pişirelim.
  4. Pişen pandispanyamızı düzgünce soğutalım.
  5. Soğuyan pandispanyayı yağlı kağıttan dikkatli bir biçimde kaldıralım .
  6. Daha evvelinde çırpılmış krem şantinin birazını pandispanyanın üzerine sürelim ve soyduğumuz muzları dizelim pandispanyamızı rulo halinde katlayalım.
  7. En son kalan krem şantimizi üzerine güzelce sürüp çikolata sosla süsleyelim.
  8. En az 2 saat buzdolabından dinlendirdikten daha sonra servis yapabiliriz.
Afiyet olsun.

Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst