RenkliDusler
Active member
Rulo Pasta Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 5 adet yumurta
- 1,5 su bardağı şeker
- 1,5 su bardağı +1 yemek kaşığı un
- 1 paket kabartma tozu
- 2 paket krem şanti
- 2 su bardağı süt
- 3 adet muz
- Çikolata sos
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpalım.
- çabucak sonrasında kabartma tozunu ekleyelim ve unu ekleyip yavaş yavaş karıştırıp homojen bir hale getirelim.
- Pişirme kağıdı serilen fırın tepsisine karışımı döküp heryere eşit olacak biçimde yayalım ve 180 derece alt üst ayarda ısınmış fırında pişirelim.
- Pişen pandispanyamızı düzgünce soğutalım.
- Soğuyan pandispanyayı yağlı kağıttan dikkatli bir biçimde kaldıralım .
- Daha evvelinde çırpılmış krem şantinin birazını pandispanyanın üzerine sürelim ve soyduğumuz muzları dizelim pandispanyamızı rulo halinde katlayalım.
- En son kalan krem şantimizi üzerine güzelce sürüp çikolata sosla süsleyelim.
- En az 2 saat buzdolabından dinlendirdikten daha sonra servis yapabiliriz.
Rulo Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı