GecKalmam
Active member
Ultimo ve Jacqueline Luna Di Giacomo, Olimpico'daki Roma konserinde sahnede hamileliklerini resmileştirmişlerdi. Ultimo, onun karnını öpmüş ve birçok hayranının önünde şöyle demişti: “Acaba piyano da tatlı bir arkadaş olacak mı diye düşünmeye başlıyorum. Aslında hayır, muhtemelen evde ne kadar müzik duyarsa duysun, sonunda ondan nefret edecek. Benim gibi okulda kenarda mı kalacak, kim bilir. Sigarayı söndürüyorum ve onu piyano çalışmaya zorlamayacağımı düşünüyorum. “Sessizlikte kulaklarım çınlarken Roma beni uyutmak için yanmaya devam ediyor.” Ve yanındaki partneriyle orada bulunanların duygularının ortasında ekledi: “Bana uzay mühendisi olmak istediğini söylerse ona uç diyeceğim. Eğer doktor olmak isterse ona iyi bir hipokondriyak olarak hayatı için teşekkür edeceğim. Bir barda çalışmak isterse ona her sabah isterse ondan kahve alacağımı söyleyeceğim. Ergenlik döneminde okulda beni arayıp 'oğlunun aklı havada' derlerse gülümseyeceğim ve bunu kimden aldığını anlayacağım. Telefonu alıp şarkı söylerken o babaya bakıyorum. Oğlunun birbirine sarılıp ağladığı sessizliği sana adıyorum. Tekrar duygulanıyorum ve kendi kendime diyorum ki: Bana aşk kelimesini sen öğrettin.”