Stefano De Martino: “İdeal tipim sadece Belen değil”

GecKalmam

Active member
35 yaşındaki Stefano De Martino, 11 yaşındaki oğlu Santiago ve İtalya'da her zaman en çok arzu edilen eski Belen Rodriguez, “Corriere della Sera”ya şunları söyledi: “Böylesine güzel bir kadınla evli olması Etrafımda sadece bu tür kadınlardan hoşlandığım yönündeki yanlış efsaneyi yarattı; bu doğru değil, onun ışığına, onun hırsına, kendi arzum olan bu dünyaya olan arzuma hayran kaldım.” Ayrıldılar ve TV sunucusu nedenini şöyle açıklıyor: “Aşklar gerçekleşir. Ya zamana zorlukla direnirsiniz, ya da çok güzel olduğunu söyleyecek cesaretiniz vardır. Tek sonsuz aşk ebeveynlerle çocuklar arasındaki sevgidir.”

Stefano De Martino: “Amici'de kafayı yedim” Stefano De Martino, kariyerine başladığı ve biraz kafası karıştığı zamanları hatırlıyor: “Başlangıçta, Amici'de, metroda herkes beni durdurduğunda. Bu süre zarfında kendimle ilgili çok büyük düşüncelerim vardı. Şans eseri, kısa süre sonra New York'a gittim, orada bir dans grubuna katıldım ve İngilizceyi iyi konuşamadığı için öne çıkan İtalyan bendim. Beni büyütmek açısından çok değerliydi.”

Stefano De Martino, Belen Rodriguez'i böyle fethetti “Amici”de Belen Rodriguez ile tanıştı. Stefano De Martino 22 yaşındaydı, Arjantinli şov kızı ise 27 yaşındaydı. “Sanırım daha sonra pek çok erkek bana yakın hissetmeye başladı çünkü sonuçta bunu sınırlı imkanlarla yapmıştım. O, Fabrizio Corona'yla, başka bir nesille, başka bir hayatla birlikteydi: teoride rekabet yoktu” diye anlatıyor Stefano, Corriere'ye. Ayrıca onu nasıl kazandığını da açıklıyor: “Birlikte dans etmek mesafeleri hemen kapattı. Bugün kimsenin yavaş dans etmemesi çok yazık: göğüs kemiği göğüs kemiğine karşı, kalp kalbe karşı; çok zaman kazandırıyor, akşam yemeğine davet, kalp ağızda yaklaşımı…”.

Stefano De Martino'nun babası Santiago'nun yanında mı? Onu şımartıyor musun? Stefano De Martino, eski eşi Belen Rodriguez ile birlikte 11 yıldır Santiago'nun babası. Onun için çok seyahat ediyor ve işe gidip geliyor: “Perşembe günü Milano'ya gidiyorum ve Pazar günü Roma'ya dönüyorum. Herkes onun bana çok benzediğini söylüyor ama annesi oradaysa bunu kabul etmeye cesaret edemiyorlar.” Ve onu şımartmıyor: “Benden makul bir şey isterse, ona bunu almam değil mi? Ona şunu söylüyorum: Bekle, iki hafta içinde bana bu iş için para ödeyecekler ve ben de onu senden alacağım, böylece her şeyin değerli olduğunu anlayacak, bunları parmak şıklatarak elde edemezsin.”

De Martino: “TV yapmayı Maria De Filippi'yi izleyerek öğrendim” Dansçı olma hayaliyle Napoli'den ayrıldı, şimdi TV sunucusu. Stefano De Martino şöyle diyor: “Diğerlerinin yaptığını ben de yapmak istedim. Başlangıçta futbolcu: sol bek. Daha sonra 9 yaşındayken dans derslerine giderken kız kardeşime bisikletiyle eşlik etmeye başladım. İki yolculuk yapmak istemediğim için orada oturmasını bekledim. Bir gün babamın da öğrencisi olduğu öğretmeni benden denememi istedi”. Ancak Maria De Filippi örneğiyle bir aydınlanma yaşadı: “Çok zeki bir kadının işini yapmasını izlemek beni de tutkulu yaptı. O zamanlar sunucu olma fikri bana çok uzaktı. Televizyonda kendimi onun oğlu gibi hissediyorum.”