Taksi şoförü Harry ve Meghan: “Tehlikede değildik”

GecKalmam

Active member
taksicinin hikayesi

Sukhcharn Singh söyledi Washington Postalmış olmak Prens Harry, Meghan Markle, Doria Ragland ve Salı gecesi 23:00 civarında 67. caddede bir koruma. Sürücü, Park Avenue’ye yaklaşık bir buçuk blok sürdü ve yol boyunca biri siyah, diğeri gri iki araba izledi. “Biz dururken fotoğraf çektiler ve bizi filme alıyorlardı” dedi. Bu noktada, Harry ve Meghan için endişelenen güvenlik görevlisi, Singh’den karakola dönmesini istedi. Toplamda yaklaşık 10 dakika süren bir yolculuk: “Buna kovalamaca diyeceğimi sanmıyorum. Kendimi hiç tehlikede hissetmedim. Filmlerdeki araba kovalamacası gibi değildi. Sessizdiler ve korkmuş görünüyorlardı. ” programına İskeleler Morgantaksici ekledi: “Bir blok gittik, bir çöp kamyonu tarafından önlendik ve birdenbire paparazziler ortaya çıktı ve flaşlar patladı. Altı paparazzi gördüm.’

Paparazzilerin sürücü versiyonu

Bazı paparazzilerin seyahat ettiği arabanın sürücüsü bile, Harry ve Meghan’ın takibiyle ilgili olayların kendi versiyonunu Günaydın Britanya’ya verdi. “Dün gece tiyatrodan ayrıldıktan sonra, ben ve birkaç fotoğrafçı daha belki bir restorana giderler diye umut ettik. Çoğu zaman araba kullanıyordum ve araçlara ayak uydurmaya çalışırken çok gergindim… Tehlikeli ve felaket bir durumsa büyük olasılıkla aracı kullanan kişiye bağlıydı” diyen taksicinin panik durumunu taksi şoförünün pervasızlığına yükledi. sürme.

New York belediye başkanının yorumu ve polis notu

Big Apple belediye başkanı, Harry ve Meghan’ın paparazziler tarafından takip edildiği iddiasıyla ilgili olarak şunları ifade etti: Eric Adams. Sorumsuz davranışı kınadıktan sonra ekledi: “Buna inanmakta zorlanıyorum… New York gibi bir şehirde son derece tehlikeli olurdu. Çok fazla trafiğimiz, çok hareketimiz var, çok sayıda insan sokaklarımızı kullanıyor.” .” Ayrıca polis departmanı, olayı küçümseyen resmi bir not yayınladı: “Hareketlerini zorlaştıran birçok fotoğrafçı vardı ancak Sussex Dükü ve Düşesi gidecekleri yere ulaştı ve herhangi bir yaralanma, tutuklama veya çarpışma olmadı”.