Taylor Mega vs kız kardeş: "Eski sevgilimle tatildeyken siz iki pisliksiniz…"

GecKalmam

Active member
Taylor Mega çok öfkeli ve tüm öfkesini sosyal medyada kız kardeşine ve eski erkek arkadaşına (adını vermediği) yöneltiyor. Etkileyici kişi 31. doğum gününde, kendisine yönelik lakaplar ve hakaretlerle dolu bir dizi hikaye yayınladı. Giada TodescoTaylor'ın bir süre öncesine kadar birlikte olduğu adamla birlikte lüks bir tatile çıktılar.

Sosyal saldırılar Taylor Mega, sosyal öykülerinde “Yılın en iyi kızı ödülü, birlikte romantik bir geziye çıkan kız kardeşime ve eski psikopatıma eşit derecede veriliyor” diye yazıyor ve şöyle devam ediyor: “Ne kadar iyi bir kız, harika değerlere sahip En azından mücevherlerinizi çalmamaya çalışın, umarım onsuz gitmişsinizdir” diye devam ediyor kız kardeşi Giada'ya yönelik tiradında. Ve sonra şunu ekliyor: “Not: Bir gün sizi takip etmek için arabaların arkasına gizlendiklerinde (bana yaptıkları gibi) ağlayarak polisi aramaktan çekinmeyin.” Ve yine: “Her zaman ikinci seçenek olacaksın ve sana biraz görünürlük sağladığım için minnettar olacaksın.” Sonra devam ediyor: “Doğum günümün akşamı. Bu muhteşem hediye için ne kadar tatlısın.”

Hikaye Saldırıların doğrudan olduğu ancak durumun belirsiz olduğu hikayeler yayınladıktan sonra Taylor Mega, takipçilerine neler olduğunu açıklamaya karar verdi: “İtiraf etme havasındayım… Bu onun benim ' benden intikam almak için ya da belki sadece yatlarda tatil yapmak için notlar alıyor çünkü evet, sadece işini ve ailesini düşünen kızın masalı gerçekten de bir peri masalı”, diye açıklıyor. “İlk defa anladım, zavallı şey, belki de ne yaptığının farkında değildi, zavallı şey, belki de bu kadar hantal bir kız kardeşinin olması ve sadece kız kardeşiyle anılması ona kendini aşağılık hissettiriyordu ve bu onun kendini üstün hissetme biçimiydi. “, öfkeli etkileyiciye devam ediyor.

“Ama ama ama…” suçlamaları da Taylor Mega'nın patlamasını daha da artırıyor: “Ben onları engelleyene kadar sonuna kadar peşimde olan bu zavallılarla çıkmak senin için yeterli değil, sonra inadına geri çekildiler. Hayır, bu senin için yeterli değil, aynı zamanda senden daha beterini düşünen oportünist arkadaşlarımın kırıntılarını da almalısın.” Şimdi azgın bir nehir: “Yıllarca dayandım buna. Çok ağladım onun için. Hatta dün gece bile beni sakinleştiren damlalara rağmen bütün gece ağladım. Susup izlemekten ve hep var olmaktan yoruldum. üst.” Ardından sözlerini şöyle bitiriyor: “Bu hikayeleri hak etmeyen ailem için üzgünüm. Ben de bunu hak etmedim. Bir aileyi mahveden bu ikinci dereceden kuzeni ve psikopatı tebrik ediyorum.”