BadılCan
Active member
Milletvekilleri yasaklamaya çalışsa da TikTok, Amerika’nın en popüler uygulamalarından biri haline geldi. Haberler, bu güçlü platformun arkasındaki şirket ve onu kullanan kişiler hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor.
Benim adım Sapna Maheshwari ve The Times için TikTok’u takip eden Beat Muhabiriyim. Aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde şirketle ilişkili kişilerden bilgi almak istiyorum:
(* ile işaretlenmiş sorular zorunludur.)
Benim adım Sapna Maheshwari ve The Times için TikTok’u takip eden Beat Muhabiriyim. Aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli şekillerde şirketle ilişkili kişilerden bilgi almak istiyorum:
Mevcut ve eski çalışanlar. TikTok ile ana şirketi Çinli uygulama üreticisi ByteDance arasındaki ilişki hakkında daha fazla bilgi edinmekten heyecan duyuyoruz. Ayrıca, reklam satışlarından e-ticarete kadar TikTok’un ABD’deki işi hakkında nasıl düşündüğü ve şirketin platformdaki içeriği nasıl yönettiği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyoruz.
TikTok kullanan kişiler. Hayatınızı nasıl etkiliyor? Ebeveyn veya eğitimciyseniz, uygulamayı kullanan gençleri nasıl görüyorsunuz? onu kullanır mısın
TikTok’ta benzersiz topluluklarda bulunanlar ve platformdan beklenmedik şekillerde para kazanan kişiler.
(* ile işaretlenmiş sorular zorunludur.)