Time 100 Gala, Blake Lively'de, Demi Moore, Gayle King ve diğerleri ziyaret edildi

BadılCan

Active member
Dokuz gün önce, Gayle King, 11 dakikalık uzay uçuşunun eleştirmenleriydi çünkü Marie Antoinette olarak övüldü, “oldu? Ve bunu yapana kadar sadece bir konuşma yapabileceklerini öne sürüyorlar. Ama Perşembe akşamı kırmızı halıya 100 gala, başı durdu ve yeşil elbise parıltılarına gitti.

“Şikayet edemem,” dedi Bayan King saat 19: 30'da. ve daha önce Time Warner Center olarak bilinen, ancak şimdi Deutsche Bank Center olarak adlandırılan binanın 16. katında duruyordu. “Hayatım harika.”

Solunda, gecenin kazananlarından biri olan David Muir, patronu yakın zamanda Başkan Trump'a şirkete karşı şikayette bulunmak için 15 milyon dolar ödedi.

Sağında, eski kocası Harvey Weinstein cinsel saldırı iddiaları nedeniyle bu hafta mahkemeye geri dönen tasarımcı Georgina Chapman. Bayan Chapman, etkinlikte onurlandırılan aktör Adrien Brody ile Gala'yı ziyaret etti.

Bayan King, hatta başka bir ünlüye döndü ve ona yaklaştı. “Merhaba Scarlett,” dedi, Time 100 listesinde bulunan oyuncu Scarlett Johansson ile konuştu.

20. yüzyılın çoğunda Time Inc. yayınlandı. Dergi teknoloji milyarder Marc Benioff'a aittir ve haftalık iki kez piyasaya sürülür. Şirketin Met Gala gibi etkinliklere verdiği yanıtta, Time 100, çağdaş sanatçıların şampiyon sporcularla onurlandırıldığı ve selfie'leri bir araya getirdiği sevişme hayvanat bahçesi haline geldi.

Sanatçı Mickalene Thomas, Perşembe akşamından önce jimnastikçi Simone Biles ile hiç tanışmamıştı, ancak bir selfie için cep telefonunu çıkarmaktan çekinmiyordu. “O efsanevi. Neden olmasın?”

Katılımcılar yemek alanına yönlendirildiğinde, şu anda film yönetmeni ve aktör Justin Baldoni ile yasal bir mücadelenin ortasında olan aktörler Blake Lively ve Ryan Reynolds.

Bayan Lively, Bay Baldoni'yi “Bizimle Bitir” filminin setinde suistimalle suçladı. Bay Baldoni iddiaları reddetti ve iftira için bir hikaye yayınlayan yayıncı Leslie Sloane ve Haberler Bayan Lively'i iftira için yayınladı.

Perşembe günü havada bir şey var mıydı? En son tartışmalara bağlı insanları farklı şekillerde çekmek için teslim edilen bir koku mu?

“Kim bilir,” dedi NBC News'in eski baş sözcüsü Ali Zelenko, Defamasyon Anti Ligi genel müdürü yeni patronu Jonathan Greenblatt'a katıldı. “Ama iyi bir kopya yapıyor.”

“Bu karmaşık bir an,” dedi. “Zaman 100 bunu yansıtır.”

Dereceli yemek odası en düşük seviyede büyük bir aşamaya sahipti. Bu nedenle, cam pencereler merkezi parkı gösterdi. Garson bir lahana ve karahindiba -Caesar salatası servis edildi. Kameramen odadan geçti ve Mayıs ayında ABC'de yayınlanacak bir süre için izleyicinin 100 özel kaydını topladı.

Burada Demi Moore, yöneticisi Jason Weinberg ve Bayan Johannson ile bir masada yerdeydi. Serena Williams ve aktör Adam Scott ile birlikte Bayan Biles vardı. Bay Brody ve Bayan Chapman onların üstünde durdular.

Program, önemli rol hakkında kısaca konuşan, işleyen bir demokraside bağımsız gazetecilik oynayan zamanın genel müdürü Jessica Sibley tarafından kısa bir konuşmayla başladı ve daha sonra akşamın sayısız sponsoruna teşekkür etmek için akşamın daha uzun işine teşekkür etti.

İngiliz şarkıcı Myles Smith'in hit “Stargazing” i gerçekleştirmesinden kısa bir süre sonra, Bay Muir, Afrika'daki kızlar için onlarca yıl boyunca eğitim fırsatları yaratmak için harcayan Zimbabwe'den bir aktivist olan Angeline Murimirwa, mikrofonun kontrolünü ele geçirdi.

Akşam boyunca 245 gün boyunca Hamas tarafından düzenlenen İsrail aktivisti Noa Argamani de dahil olmak üzere birkaç konuşmacıdan biriydi.

Komik bir marka olarak hizmet etmek için, dergi rapçi Snoop Dogg'u programın ev sahibi olarak seçti, ancak görünüşleri biraz ara sıra.

“Dostum, Simone Biles ile gurur duyuyorum. Hepiniz değil mi?” Dedi bir noktada. “Ben ve Simone, çok ortak noktalarımız var. Beam kasasında ve düzensiz çubuklarda uzman ve gerçekten yukarı atlayabilirim. Ben de yüksek rap yapmakta iyiyim ve önümüzdeki iki saat boyunca göreceğiniz gibi, yüksek hosting.” (Ayrıca sahnede bu yıl bir slot almasının tek nedeninin derginin ünlü bir moderatöre ihtiyaç duyması olduğunu öne sürdü.)

Sabah 9:30 civarında, ızgara bir branzino akşamın ana seyri olarak servis edildi.

Bayan Biles, kendisini ve Bayan Williams'a birkaç margarita sipariş etmek için garson aradı.

Sonra Bayan Lively tarafından bir konuşma geldi.

“Hayatımın son iki yılı hakkında söyleyecek çok şeyim var, ama bu gece forum değil,” dedi, görünüşe göre Bay Baldoni ile olan deneyimiyle ilgili.

Sonra acıdan birkaç dakika ve sonuçta kızlarının kalplerini “onları prenses kıyafetlerinde ürettiğimiz sırrından çıkardıklarında nasıl” kırdıklarını “söyledi.

“Ama neden bu meşale özel olarak giydiğimiz bir şey olmalı?” diye sordu. “Hepimiz bu temel insanı gerçekten nasıl kabul edebiliriz?”

Konuşmada, Bayan Lively ayrıca annesi Elaine Lively'e ona, sesine ve “tatlı kocası”, “kimseyi izlemediğinde arkadaş canlısı ve iyi olan” adamlardan biri olarak tanımladığı Bay Reynolds'a yardım ettiği için teşekkür etti.

Etkinlik saat 23: 00'de sona erdi. Şarkıcı Ed Sheeran'ın performansı ile.

Ayrıca Bay Reynolds'a da başvurdu, ancak daha az şaşırmış olsa da.

Bay Sheeran, İngiltere'nin Suffolk kentinde bir futbol kulübü olan Ipswich Town FC'de azınlık hissesi var. Bay Reynolds, Galli Futbol Kulübü Wrexham AFC'nin ortak sahibidir

Bay Sheeran, kulübünün imza isabetine “You” başlamadan önce Wrexham'ı renkli bir terimle karıştıracağını söyledi.