Valentina Ferragni kafasındaki benleri aldı

GecKalmam

Active member
2021'de Valentina Ferragni'nin alnından bir deri tümörü çıkarıldı. “Doktorlar bana bu karsinomu ilk kez benim yaşımdaki, 28 yaşındaki bir insanda gördüklerini, genellikle 50'li/60'lı yaş ve üzeri kişilerde görüldüğünü, bu nedenle nadir olduğunu ve teşhis edilmesinin çok zor olduğunu söyledi” Chiara Ferragni'nin kız kardeşi tarafından anlatılmıştı. Valentina tekrar, “Bu kahrolası karsinom böyle, aylarca sessiz kalıyor, sonra 2 gün kanıyor, sonra normale dönüyor ama gün geçtikçe deri altında büyümeye devam ediyor” diye açıkladı. Ve bir yıl sonra profilinde konuya geri döndü: “Sosyal medya böyle kullanılmalı: Yardım etmek, farkındalık yaratmak, ekranın diğer tarafındaki tek bir kişiye bile yardım etmek.” Son olarak, kendini ihmal etmeme, vücudun bize gönderdiği tüm sinyalleri kavrayabilme ve doktora gitme çağrısı: “Ve bunun için minnettarım, çünkü önleme ve saçma sapan şeylere başvurmama konusunda farkındalık yarattığımı biliyorum. vücudumuz hakkında kesin. Hiç beklemeyin ve hemen bir doktora görünün. Önleme ve doktorlar hayat kurtarır”.