GecKalmam
Active member
Valentina Ferragni, takipçilerinin yeni eviyle ilgili yorumlarına yanıt vererek merak uyandırdı. Tek bir ev almaya gücü yettiği halde neden bir apartman dairesini tercih ettiğini soranlara ise şu cevabı verdi: “Milano'da şehirde çok fazla 'villa' yok ve ben şehrin içinde kalmak istiyorum çünkü çok fazla orada yaşıyorum. iş için biraz daha uzağa gitmek iş ve randevuların zorlaşmasına neden oluyor ve bu şekilde kendimi daha güvende hissediyorum!”. Yenileme kararıyla ilgili olarak şu yorumu yaptı: “Hepsi aynı apartman dairelerinde olan evleri sevmiyorum ve bunun yerine karakterli ve orada yaşayan insanlardan gerçekten bahseden evleri seviyorum, ayrıca bir ev satın almak çok daha iyi sıfırdan yeniden yapılmak, eğer bunları zaten yeniden yapılmış olarak satın alırsanız, boşuna çok daha fazla para ödersiniz ve tekrar ediyorum, hiçbir ev, sıfırdan yapmaya karar verdiğiniz ev gibi bir ev olamaz (ya da en azından benim düşüncem bu) !”. Sonra şöyle açıkladı: “Evin tarihi 1958 yılına dayanıyor ve o zamandan beri hiç yenilenmedi. Geleceğe küçük bir hatıra olarak saklayacağım” ve ardından: “Gerçekten özel bir atmosferi var.”