VIP gibi bahar, birçok ünlünün düğünleri çiçek açıyor

GecKalmam

Active member
07 Nisan 2024, 10:50

Diletta Leotta'dan Cecilia Rodriguez ve Manila Nazzaro aracılığıyla Daniela Ferolla'ya

Tgcom24

Mayıs ayında Roma'da Manila Nazzaro dansçı Stefano Oradei ile evlenecek, 30 Haziran'da Cecilia Rodriguez nişanlısı Ignazio Moser ile evlenecek, aynı ay içinde Daniela Ferolla 20 yıldır birlikte olduğu Vicenzo Novari'ye sonsuz aşk yemini edecek Diletta Leotta ise geçen yaz Aria'ya annelik yapan Loris Karius'a evet diyecek.

Manila Nazzaro ve Stefano Oradei'nin düğünü

Nedime Matilde Brandi etkinliğe katılmaktan vazgeçmiş olsa bile Manila Nazzaro ve Stefano Oradei'nin evet'i için her şey hazır.'Ünlülerin adası. Manila Nazzaro müstakbel kocası hakkında şunları söylüyor: “Stefano her zaman hayalini kurduğum adam, hayatımın zor bir döneminden sonra beni yeniden doğurdu. Onunla özgüvenimi ve mutlu olma arzumu buldum. O benim yol arkadaşım. harika, beni her konuda destekliyor ve sevildiğimi hissettiriyor.”

Cecilia Rodriguez ve Ignazio Moser'in düğünü

Cecilia Rodriguez ve Ignazio Moser Toskana'da evleniyor: “Floransa'ya yirmi dakika uzaklıktaki tepelerde bir köy seçtik… Buranın güzel tarafı bana Ignazio'nun ve Arjantin'in kırsalını hatırlattı, 'birliği' temsil ediyor iki dünyamızın arasında' dedi etkileyici.

Diletta Leotta ve Loris Karius'un eveti

Ağustos 2023'te doğan Aria'nın ebeveynleri Diletta Leotta ve Loris Karius'un düğünü için kaygı ve hazırlıklar sürüyor. Diletta Leotta geçtiğimiz günlerde “Şimdi biraz o organizasyonel panik aşamasındayım” dedi. Diletta, “Onunla tanıştığım akşam arkadaşlarıma 'Hayatımın erkeğiyle tanıştım' dedim” dedi ve yakında hayatının erkeği onun kocası olacak.

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

Fark yaratan 8 bin küçük hareket

CEI

Dayanışma apartmanlarından okul sonrası programlara, suçun gençlerden emek topladığı bölgelerde çocuklara bir gelecek sağlamaya, her şeyini kaybedenler için kantinlerden ücretsiz sağlık hizmetlerine kadar: her imza bu şekilde bir sevgi jestine dönüşüyor

Daha fazlasını bul

Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik

CEI

Dayanışma apartmanlarından okul sonrası programlara, suçun gençlerden emek topladığı bölgelerde çocuklara bir gelecek sağlamaya, her şeyini kaybedenler için kantinlerden ücretsiz sağlık hizmetlerine kadar: her imza bu şekilde bir sevgi jestine dönüşüyor

Daha fazlasını bul

İlgili