RenkliDusler
Active member
Yalancı Profiterol Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Yalancı Profiterol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 10adet milföy
- 6su b süt
- 1su b şeker
- 3yemek k un
- 3 yemek k nişasta
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 paket kremşanti
- 1 paket vanilya
- Çikolatalı sos
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle milföy hamurumuzu 4 e bölelim fotoğrafta olduğu üzere daha sonra yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim. Evvelce ısıttığımız 180 derece fırında dikkatli pişirelim.
- daha sonra kremamızı hazırlayalım tencereye krema ve vanilya hariç başka gereçleri karıştıralım ve yoğunlaşıncaya kadar pişirelim daha sonra ocağı kapatıp içine kremşanti ve vanilyayı ekleyip mikserle çırpalım, soğumaya bırakalım.
- Fırından çıkan milföyleri ortadan ikiye keselim borcama dizelim. Üzerine kremamızı dökelim dilerseniz ortasına muz dizebilirsiniz.
- Başka milföyleride üzerine kapatıp hazır çikolata sos hazırlayıp ılık olarak üzerine dökelim 3-4 saat buzdolabında bekletip daha sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun ????
Yalancı Profiterol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı