“Zorbalık ve cinsiyetçiliğin kurbanı olan ben”

GecKalmam

Active member
16 Nisan 2023, 13:54

Şov kızı, sadece tenisçiyle olan hikayesi nedeniyle değil, bir süredir sosyal medyada aldığı saldırılar nedeniyle kendini uzun bir patlamaya bıraktı.

Melissa Satta, Berrettini’nin Montecarlo turnuvasına katılması vesilesiyle alınan son saldırılardan sonra kendini ifşa etmeye karar verdi. Sosyal medyada şov kızı, yaralanmalar olmasa bile birkaç kez Berrettini tarafından performansındaki düşüşle suçlandı.

“Size ne yaşadığımı söyleyebilirim ama bu, her gün günlük durumlarla karşılaşan tüm kızlara göndermek istediğim bir mesaj” diyor Satta. Her gün başka birçok nedenden dolayı zorbalığa uğruyorlar.”

“Yıllar önce tanınmış biri olmayı seçtim ve bu yüzden bunun gerektirdiğini kabul ediyorum -” diye devam ediyor Melissa. Şu anda başka biriyle duygusal bir ilişki yaşamaya, biraz huzur ve dinginlik yaşamaya çalışıyorum. hata değil” “Bence herkes kariyerinde zor bir an yaşayabilir – diye devam ediyor – ama bu, birlikte olduğunuz kişiye yüklenmemeli. Bu tür bir cehaleti tasavvur etmiyorum ve bu klavye aslanlarına yeteri kadar söylemek istiyorum. “. Ancak Satta bunu sadece sosyal medyada yaymakla kalmıyor, bazı gazeteler de hedef tahtasına oturuyor. “Gerçeküstü bir başlığı olan daha da önemli bir gazete gördüm: ‘Melissa, Berrettini’ye uğursuzluk getiriyor’. Ama neden?” merak ediyor.

İlgili