Stefano De Martino, Belen'le ve arkadaşlarıyla teknede

GecKalmam

Member
17 Nisan 2024, 12:09


Paparazzi, oğlu Santiago'nun partisinde eski sevgilisiyle sunum yapıyor ve ardından bir grup güzel kızla birlikte Napoli kıyılarında tam yelken açıyor




Tgcom24





Stefano De Martino arkadaşlarıyla teknede


Aile sayfasını kapatan Stefano De Martino, bekar olarak hayattan nasıl keyif alacağını da biliyor. Haftalık DSÖ bunu bir grup arkadaşıyla birlikte Nerano (Napoli) açıklarında bir teknede fotoğrafladı. Kostümlü eski dansçı, güneşte dinlenirken ve misafirleriyle ilgilenirken, şekillendirilmiş kaslarını ve dövmelerini sergiliyor. Nazik ve her zaman cesur, Belen Rodriguez'den olan oğlunun adını taşıyan tekne Santiago'daki kız misafirlerine dikkat etmeyi ihmal etmiyor.





Stefano De Martino, yeni kız arkadaşı kim?


Bu kadar güzel kız arasında Stefano De Martino'nun kalbini çalan var mı? Şu anda öyle görünmüyor. Sunucu mahremiyete önem veriyor ve dedikodudan kaçınma konusunda iyi (ve bu aynı zamanda hayatını takipçileriyle paylaşmaya daha yatkın olan Belen Rodriguez ile sürtüşmenin nedenlerinden biri gibi görünüyor). Şimdilik dikkatinin tamamen büyük bir hızla ilerleyen kariyerine odaklanmış olduğu görülüyor.



Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik






Ayrıca okuyun
sponsorlu içerik





İlgili
 
Üst