“Beni terk eden Natalia Estrada’ydı”

GecKalmam

Active member
konuğu Serena Borton “Bugün başka bir gün” için Giorgio Mastrota, İspanya’da ilk görüşte aşktan düğüne ve vedaya kadar Natalia Estrada ile olan aşkının aşamalarını yeniden izledi. “Annesinin adını taşıyan harika bir kız çocuğu dünyaya getirdik. Natalia ile harika anlar geçirdim. Tabii ayrıldıktan hemen sonra birbirimizi duyamaz ve iyi konuşamaz hale geldik ama sonra bunu aştık. O dönemde iyi tanınıyorduk ve ‘Tg5’te bile aşkımızın sonunun haberini verdiler. Çok ileri gittik, o balon sonunda patladı”, bugün samimi ve rahat bir ilişkisi olan tele-alışverişin kralı açıkladı eski karısıyla.

Giorgio Mastrota sayfayı çevirdi

Giorgio Mastrota ve Natalia Estrada, vedanın ardından farklı yollara girdi. Ayrılığın üstesinden gelmesi onun için zor oldu: “Arkadaşlarım bana yardım etti” dedi. “Profesyonel açıdan bile işler eskisi gibi değildi. Televizyonda 100’den 2’ye hızla gidiyorsunuz, yarım ölçü yok. Darbeyi biraz hissettim ama Mediaset teleshopping sürekliydi ve ben ayakta tuttular” dedi. Bugün mutlu bir evliliği var Floribeth Gutierrez9 ve 4 yaşlarında çocukları olan Matilda Ve Leonardo (ama aynı zamanda babası Natalyasırayla anne olan, Ve Frederickile olan ilişkiden doğmuştur. Caroline Barbosa). Düğün Bormio’daki bir çiftlik evinde gerçekleşti: Giorgio Mastrota haftalık gazeteye “Güzel bir gün, küçük bir gözyaşı kaçtı” dedi. DSÖ. Natalia Estrada törende yoktu: “Normal, mesafeli hayatlar yaşıyoruz. Zaman zaman birbirimizle konuşuyoruz, geçen gün 50 yaşında olduğu için aradım ama çok iyi durumda. ben: ‘Evlendiğini duydum, tebrikler!’ Yeter, kapa çeneni, dedi.

Natalia Estrada’nın yeni hayatı

Natalia Estrada, Giorgio Mastrota ile evliliğinin sona ermesinden sonra hayatını tamamen değiştirdi. Televizyonu bıraktı ve kendini atlara adadı. Binicilerin teknik eğitimi ve tayların evcilleştirilmesi ve eğitimi ile uğraştığı bir akademi açtı. Spot ışıklarını kaçırmıyor ve 50 yaşında, yıllar öncesinin parıltılarına ve payetlerine nostalji duymuyor: “Uzakta şehirlerin olduğu, etrafta duvarların olmadığı, prova odalarının olmadığı, çalışma yemeklerinin olmadığı bir gelecek görüyorum. , yapay ışıksız, rutinsiz, zorunlu termin süreleri olmadan. Televizyon artık benim geçmişime ait. İnkar etmiyorum ama kaçırmıyorum bile.”