RenkliDusler
Active member
Kırmızı Köstebek Pasta Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 2 su bardağı un
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 çay kaşığı kırmızı besin boyası
Not EkleTanımı Yazdır
- birinci vakit içinderda yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz.
- daha sonrasında içerisine sütü, sıvı yağı, vanilini ve besin boyasını ekleyip, çırpmaya devam ediyoruz.
- Unu ve kabartma tozunu eleyerek ekliyoruz ve 180 derece de ısıttığımız fırınımızda pişiriyoruz.
- Kremamızın üretimine geçiyoruz cremole ve kremşantiyi 3 bardak süt ile çırpıyoruz. Soğuması için buzdolabına kaldırıyoruz.
- Pişen kekten su bardağıyla yuvarlak kalıplar çıkartıyoruz. Kalan kısımlarında rondodan geçiriyoruz.
- Yuvarlak keklerimizin üzerine kremadan koyup, yuvarlak halini veriyoruz.
- Robottan çektiğimiz kek kırıntılarıyla kremanın etrafını kaplıyoruz. Minik köstebek pastalarımız hazır. Afiyet olsun ????