Nefret edenlerin hedefindeki VIP’lerin “çılgın” harcamaları

GecKalmam

Active member
Mübaşir işaret ediyor: “W ustalık”

Caterina Balivo, Toskana’dan aldığı el yapımı ahşap sandaletlerini gösteriyor. Fiyatını da söyleyerek onu takip edenlerin yorumlarını tetikliyor. Ancak TV sunucusu aynı şekilde yanıt veriyor: “Bana özel olarak ‘Ah, sanki ucuzmuş gibi takunyalar için 150 avro!’ diyen kişiyle konuşmak istedim.” “Bir şeyi açıklığa kavuşturalım: 150 avro paradır. Bunlar bu yaz çok popüler olan az sayıda tasarımcı katırlar. Aslında fiyatlar 500 avrodan yükseliyor. Ama bence bir tane düşünürseniz o kadar da değiller.” şey: italyan bir beyefendinin el emeğiydi, yanılmıyorsam üçüncü nesil kunduracı, tabanı denememe izin verdi, ben deriyi seçtim, o elleriyle nalın çaktı, tokasını taktı, bitirdi. onları…” Ve sonra el yapımına sponsor olma fırsatını değerlendirdi: “Hayatımızın bu anında zanaatkarlığın ve ‘İtalyan yapımı’ olan her şeyin desteklenmesi, desteklenmesi, altının çizilmesi gerektiğini anlamıyorsak, o zaman çocuklar. biz burada değiliz. Daha az ucuz şeyler almanızı tavsiye ederim, ancak bir şeye karşı yazmaya başlamadan önce, size göre israf olan bir şey iyi İtalyanca yaptı”.

De Lellis bile onları söylemeleri için göndermiyor.

Giulia De Lellis takip ettiği sivilce tedavisini paylaştı ve yorumlara boğuldu. Ancak etkileyici, her şeyi gönderene geri gönderir ve şu açıklamayı yapar: “Ben yüz bakımı yapıyorum. Cildimi bu kadar denediğini görüyorsun çünkü pek çok iğne delip mikro yaralar açıyor. Üreme hastalığından kaynaklanan eski sivilce izlerini gidermeye çalışıyorum. Defalarca söyledim ama görünüşe göre bazıları bilmiyor ya da anlamak istemiyor ya da öfkelenmeyi tercih ediyor”. Daha sonra nefret edenlere karşı saldırıyor: “Bu insanlar nezaketin ne olduğunu bilmiyorlar, belki bu senin evinde değil ve bunu anlıyorum, ama canavarlar gibi konuşmadan önce öğren”.

Hedefte sadece çılgın harcamalar değil

Bugünlerde nefret edenlerin hedefi olan sadece VIP’lerin çılgınca harcamaları değil. Elena Santarelli, sırf fotoğraflarını hiç paylaşmadığı için çocuklarını küçük görmekle suçlanıyor. Nazikçe cevap verdi: “Çocuklarımın yanında değilim diyen tüm öğretmenlere, dün çocuklarım da benimleydi … Gösteriyi çocuklarımla yapmak zorunda değilim, kendinizinkini düşünün”. Melissa Satta ise Matteo Berrettini ile birlikte olduğundan beri nefret edenler tarafından hedef alınıyor. Nişanı, tenisçinin kariyerinde kötü bir döneme denk geldi ve eski doku, haksız yere sporcunun dikkatini dağıtmakla suçlandı. Onu sonuna kadar savunması yetmedi, kendisine bu şekilde davrananları cinsiyetçilik ve zorbalıkla suçlayarak sosyal ağlarına müdahale etmek zorunda kaldı. Sonra konsepti televizyonda da yineledi. Yeterli olacak mı?