O genç, kızarmış ve Beyaz Saray'dan bir basın geçidi var

BadılCan

Active member
Garson goss musluk suyu. Ancak Natalie Winters hızla şişe istedi.

“Sevgili akşam yemeğimiz için florür yok!” Dedi ve beni belirtti. “Sadece filtrelenmiş su ve pestisit -suz kireçler.”

Başkan Trump'ın arkadaşları ve destekçileri için bir hedef haline gelen Capitol Hill Bistro Butterworth'un arka köşesinde oturduk. Bayan Winters'ın şu anki patronu Stephen K. Bannon, orada özel etkinlikler düzenledi. Eski patronu Raheem Kassam, ulusal nabzın şikafı editörü bir yatırımcı. Bu akşam menüde Lamb Tartar, İstiridye Brûlée ve Domuz Hamile gösterildi.

Bayan Winters ve ben akşam yemeği için tanıştık ya da öyle düşündüm. “Dürüst olmak gerekirse,” dedi, “muhtemelen yemek yemeyeceğim çünkü bu benim markam. Restoranlarda yemek yemiyorum çünkü kullandıkları tohum yağlarını sevmiyorum.”

24 yaşında, Bayan Winters 28 Ocak'tan beri Beyaz Saray'ın muhabiri oldu. İzleyicileri Cumhuriyetçi Temel, Yüksek Kaçan Memurlar ve Başkan'ın kendisi içeren Bay Bannon'un podcast'i “Savaş Odası” nı rapor ediyor.

Son birkaç ay içinde James S. Brady'nin sıkışık basın odasında pozisyonları ittikleri yeni bir ulusal şöhret üstlenen muhafazakar şubelerden bir grup gazeteciye ait. Beyaz Saray'ın basın sözcüsü Karoline Leavitt, yerleşik haber medya kuruluşlarını uzun zamandır giderek alakasız olarak nitelendirdi ve onları “yalanlar” yaymakla suçladı.

Düzinelerce satış noktasından gazetecileri içeren Beyaz Saray'ın Yazışma Derneği, yeni hükümet tarafından basınla nasıl başa çıkılacağını eleştirdi. Bağımsız raporlamayı caydırır ve Başkan Trump'ın gündemini savunanları verir. Bununla birlikte, geleneksel olmayan şubelerin araştırılması, Bayan Winters ve West Wing'teki diğer bazı gazeteciler için, Breitbart News'i temsil edenler ve komplocu -Mypillow satıcısı Mike Lindell tarafından kurulan platform da dahil olmak üzere iyi bir nedendi.

Bayan Winters, Capitol yakınlarındaki kasaba evinin bodrum stüdyosunda Bay Bannon ile birlikte oturmadığında, sık sık Beyaz Saray'ın dışından “savaş alanı” için sadık izleyiciye söyler ve Demokratların ve bazen ortak reporatörlerinin belirttiği manşet dışı monologlar sunar.

“Sevdiğim çok gonzo” dedi. “Bunu her gün bir IQ testi olarak görüyorum.”

Bay Bannon gibi, Bayan Winters kendini “popülist milliyetçi” olarak tanımlıyor. Hayranlarından daha fazla Cumhuriyetçi “nefret ettiğini” söylüyor. Sık sık sözcüsü Mike Johnson gibi parti liderlerine saldırır ve genellikle Bay Trump'ı destekler.

“Trump'ın yaptıklarının çoğuna oy versem de,” dedi Bayan Winters, ” ideolojik Onunla aynı fikirde. Bir kültist olduğum için değil. “

Bay Bannon'u sadece ortak moderatör ve patron olarak değil, aynı zamanda akıl hocası olarak da sayıyor. Geçen yıl federal hapishaneye gittiğinde, 6 Ocak'ta ayaklanmayı inceleyen bir Kongre komitesinin çağrısına meydan okuduğunda, yokluğunda “savaş alanı” organize etmesi için ona güvendi.

Bay Trump'ın gözetiminden bu yana, profili restoranlarda ve havaalanlarında tanınması mümkün olduğunca arttı. Ebeveynlerinin Persona ekranında sık sık savaşan kişi tarafından şaşırdığını söylüyor.

“Kendimin günlük hayatımda olduğumdan farklı bir versiyonu,” dedi ve ekledi: “Kendimi tanımıyorum bile.”

Bayan Winters, bir doktor ve bir annenin kızı olan Santa Monica, California'da büyüdü. Los Angeles'ta seçkin bir hazırlık okulu olan Harvard-Westlake'e katıldı ve 2016 kampanyasına kadar nispeten apolitikti.

Çeşitli okul faaliyetleri onları liberal ve icracı olarak buldu. İlk başta, cinsiyete özgü ücret boşluğunun farkındalığını artırması gereken bir fırında satıştı. “Doğrudan,” dedi Bayan Winters. Sonra öğrenci geldi, öğrenci Florida, Parkland'daki Marjory Stoneman Douglas Lisesi'ndeki kitlesel çekimden sonra silahlara karşı protesto gösterdi. “Ne yapıyorsun?”

Lise gazetesindeki yayınlanmış tek parçası yayıncıya bir mektuptu ve burada Brett Kavanaugh'un Yüksek Mahkemeye onaylanması için dava açtı. Çoğunlukla liberal kampüste iyi karşılanmadı. Genel olarak muhafazakar görüşleri ve özellikle Bay Trump'ın desteği nedeniyle meslektaşları tarafından yasaklandığını söyledi.

“Belki de her şeyin lise travmasına geri dönmesidir.”

Geçen yıl boyunca Chicago Üniversitesi'ne geldiğini öğrendikten sonra, az ya da çok sınıfa gitmeyi bıraktı. Son gününü lisede atladı, çünkü o zamanlar ortak moderatör “Savaş Odası” olan Bay Kassam için stajyer olarak çalışmak için Washington'a uçtu. Ayrıca baloyu kaçırdı. “Şimdiye kadar yaptığım en iyisiydi” dedi.

Çalışmaların ilk yılında, Bayan Winter “savaş alanı” nın personeli oldu. Sınıfı ziyaret etmek yerine sık sık Washington'a gitti. “Üniversitenin en iyi arkadaşım Steve gibi,” dedi Bay Bannon'a atıfta bulundu. Covid dünyaya yayıldığında, ilk olarak kamerada ortaya çıktı.

“Pandemi gerçekten deniz bacaklarına sahip olduğu yerdir,” dedi Bannon bir telefon görüşmesinde. Bayan Winters'ı tanımlamak ve ona “beş kişilik bir oyuncu” demek için bir beyzbol izci lingo kullandı.

Eski CNN kişiliği tarafından düzenlenen bir YouTube talk show olan “Piers Morgan Uncenored” daki görünümleriyle görünürlüğünü artırdı. Morgan, “O, görüşlerinin çoğuna katılmasam bile her zaman canlı ve kışkırtıcı bir katılımcıdır.” Dedi. Ancak Bayan Winters, günlerini federal veritabanlarına oturmak için harcamak istediğinde ısrar ediyor.

“Bu aslında kalpte bir inek,” dedi Bay Bannon.

Sağdaki en büyük kan davalarından biri, kendilerini cumhurbaşkanının federal hükümetteki nimetiyle gömen Bayan Winter'ın patronu ve Elon Musk arasındaydı. Çatlakın zirvesinde, Bay Bannon Bay Musk “gerçekten kötü bir insan” dedi. Yanıt olarak, Bay Musk X hakkında yazdı: “Bannon harika bir konuşmacı, ama harika bir yaratıcı değil.”

Bayan Winters tükürmeyi benzersiz bir pozisyona getirdi. Bay Musk, X üzerindeki 630.000 destekçisinden biridir ve sık sık yayınlar. Onu ve Hükümet Verimliliği Bakanlığı liderliğini övdü.

“Sanırım onları bir araya getirip barış edebilecek tek kişi benim,” dedi gülerek.

Bayan Winters, Beyaz Saray'ın bir muhabiri olabilir, ancak işi, Demokratik politikacılar, liberal örgütler veya önemli haber meseleleri olup olmadığına bakılmaksızın, “muhalefet güçleri” olarak adlandırdıkları hakkında rapor vermeleri ve yorum yapmaları için Bay Trump'ın İcra Çığının Çığını bildirmek için çok fazla değildir.

Guardian'daki Beyaz Saray'ın muhabiri Hugo Lowell, Bayan Winters'ın diğer muhabirlerden farklı olduğunu, çünkü “kendi siyasi görüşleri hakkında yüksek sesle olduğunu ve onu raporlamasına açıkça dahil ettiğini” söyledi.

“Ama televizyonda iyi,” diye ekledi Lowell, “ve Trump'ın temeli ile parçalanmış bir medya ekosisteminde belirli bir etki anlamına gelen bir kitle inşa etti.”

Bayan Winters, Beyaz Saray'ın brifing odasını liseye karşılaştırdı. “Bu, maga telif hakkımın gücümün hiçbir şey ifade etmediği profesyonel bir ortamda ilk kez.” Dedi.

Ulusal Basın Kulübü üye olma teklifini reddettiğinde yabancı statüleri doğrulandı. 1908 yılında kurulan ve yaklaşık 2.500 üyesi olan kuruluş sözcüsü olan Bayan Winters'ın başvurusunun reddedilmesi hakkında sorulduğu gibi: “Kararlar, sürdürdüğümüz gazetecilik standartlarına uygun olarak alınır.

Bayan Winters, Beyaz Saray'ın büyük haber kuruluşlarıyla ilişkili birçok muhabir onunla konuşmadığını ve bazılarının yorum yapmak için bu makaleye başvurduğunu söyledi. Ama nihayetinde, haber medyasının büyük bir kısmını “Trump'a karşı sol muhalefetin sıfırı” olarak vaat eden biri her zaman harika bir resepsiyon olurdu.

Butterworth, sadık olarak, Bayan Winters sadece üç kişilik dersimizde şişelerde su vardı.

Hayatında iki içki içtiğini ve asla uyuşturucu almadığını söyledi. Ayrıca gelişmekte olan bir yaşam tarzı markası var. Satılık duran makaleler arasında “sınırdan daha belirsiz” olan bir tank üstü, önden sıvalı olan bir tank ve “biraz komplocu” yazıtına sahip bir çanta yer alıyor.

Seçiminiz, kısmen malzeme üretmeyi gözlemlediği MSNBC'dir. Başka bir dünyada profesör olabileceğini söyledi. “Her zaman günlük hayatımda şaka yapıyorum, gerçekten kalbimde bir libie var” dedi.

Ayrıca “Barbie” i sevdi ve karakterinin “Kadın olmak tam anlamıyla imkansız” dediği Amerika Ferrera tarafından verilen monologu kabul etti. Ancak Bayan Winters bir hazırlıktır: “Bir erkek olmak da çok zordur.” Çok sayıda kadının sadece kariyer tavsiyesi için değil, aynı zamanda ipuçlarıyla ilgili ipuçlarından daha genç olabileceğini de sözlerine ekledi. Onun gibi.

Büyüyen bir gen-Z kotası gibi, “uygulama karşıtıdır” ve buluşma uygulamaları anlamına gelir. Bir gün “itaatkâr” olabileceği bir adamla yerleşmek istediğini söyledi. Sadece hırslarına ilham veren önceki ilişkilerde haksızlığa uğradığını da sözlerine ekledi.

“Düşündüm: 'İntikam alacağım,” dedi. “Bir sonraki büyük şey olduğunda beni televizyonda görebilirsin.”